2011. október 21., péntek

Nerf Deploy cs-6, lézeres lopakodó gépágyú!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a játék külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt. Dobozát kibontottuk, hogy kipróbáljuk! A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben feltüntetem!
Az aukció tárgya egy Nerf Deploy cs-6. Lopakodj az ellenség zónái mögé és használd a nerf deployt. Több funkciós, pumpálós, lézeres, töltényadagolós gépágyú. Tuti siker, tuti megsemmisítés. A szett tartalma: 1 db nerf deploy lopakodó játék fegyver, akár éjszakai bevetésekhez is, töltényadagoló tárral, elfordítható világító rendszerrel, 5 db szivacs tölténnyel. Kiváló minőségű műanyagból készült! Ezzel a játékkal, nem a szokásos katonai mulatságot éred el, az biztos! Ne hagyd ki, fiad imádni fogja, ilyen aztán nem mindenkinek van, az biztos!! Doboza kicsit sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-20 21:42
. Nerf Deploy cs-6, lézeres lopakodó gépágyú!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése